Publikohet lista e PD, emrat që votohen në Qarkun e Lezhës

selia e pd 1100x620

Demokratët e Qarkut të Lezhës do të votojnë, të enjten, për kandidatët e propozuar nga anëtarësia, të cilët kanë kaluar filtrin paraprak të verifikimit nga Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve.

Më poshtë, emrat sipas degëve të Qarkut Lezhë.

1. ALKETA MARKU

2. ALTIN MEMA

3. ANILA FRROKU

4. ARBEN NDOJ

5. DAVID SYKU

6. DOD ZHUBA

7. FRANGA HILA

8. GJOK VUKSANI

9. GJOVALIN GJELOSHI

10. LINDITA METALIAJ

11. PETRIT MARKU

12. ROZA HILA

13. SALVADOR KAÇAJ

14. SEVELIAN KOSOVA

15. SILVANA KOLZIU

16. SOKOL NDOKA

Dega Mirditë:

1. ALBERT MELYSHI

2. ALEKSANDER LALA

3. ALFRED DUKA

4. DORIAN GJOMARKAJ

5. EVEREST DEDAJ

6. GJERGJ PRENGA

7. GJON PJETRI

Dega Kurbin:

1. ANDON FRROKAJ

2. ELTON LASKA

3. GENC DOCI

4. INDRIT VOKSHI

5. KASTRIOT PREND PIROLI

6. LINDITA TOMA

7. LUIGJ ISUFI

8. MARJAN TUCI

Pas përfundimit të procesit të konsultimit me anëtarësinë, kandidatët e konfirmuar i nënshtrohen vlerësimit përfundimtar të Komisionit, në fazën e tretë. Anëtarët e komisionit votojnë bazuar, kryesisht, në vlerësimin e performancës politike të kandidatit dhe mundësinë e maksimalizimit të votës. Pas këtij vlerësimi përfundimtar, lista me kandidatët që kalojnë fazën e tretë i dorëzohet për vendimmarrje finale Kryesisë së Partisë Demokratike.