Dielli në “kornizë”, sërf në agim, “pushtimi i flamingove”… viti 2020 i parë nga droni

Kafshë, panorama, protesta dhe rrugë të boshatisura, të gjitha të fotografuara nga qindra metra lartësi, janë bërë pjesë e garës në konkursin e fotografive me dron të vitit 2020. Kompeticioni i përvitshëm, i quajtur Siena International Photo Aëards, i kushtoi një kategori të veçantë pandemisë së koronavirusit dhe lejoi të garojnë profesionistë e amatorë, për të sjellë disa nga fotografitë më të bukura të vitit 2020, një prej viteve më të pazakontë të historisë së njerëzimit.