Fluks në Morinë, ngritja e temperaturave sjell qytetarët e Kosovës në Shqipëri

morin radhe 1100x620

Pika Kufitare në Morinë shënoi një tjetër fluks të pazakontë, paraditen e sotme.

Qindra qytetarë të Kosovës, duke shfrytëzuar përmirësimin e motit, udhëtuan drejt Shqipërisë për të kaluar fundjavën.

Por ndryshe nga herët e tjera, ata u përballën më radhë të gjata dhe pritje në kufi.

Sikurse bëhet me dije, policia kufitare nuk operoi me procedurë të përshpejtuar, siç vepronte gjatë sezonit turistik, për shmangien e radhëve të gjata dhe qëndrimeve të panevojshme në kufi.