Kandidatët e PD, Anëtarësia voton nesër në Elbasan

Mbulim PD Gjirokaster frame 138 1100x620

Vijon procesi i përzgjedhjes së kandidatëve të Partisë Demokratike për zgjedhjet e 25 Prillit.

Anëtarësia do të votojë nesër 45 emrat për qarkun e Elbasanit, nga ku do të dalin 14 mandate deputetësh.

Demokratët kanë të drejtë të votojnë në bllok për të gjithë ose të kontestojnë një kandidaturë.

Dega Elbasan

 1. ANILA BISHQEMI
 2. ANITA DUHANXHIU
 3. AUREL BYLYKBASHI
 4. BESA ZHUPA
 5. DURIM ÇEKREZI
 6. EDMOND BIÇOKU
 7. ELIONA GREMI
 8. ELIOR VILA
 9. ELSA GEGA
 10. ENDRI HASA
 11. ETLEVA HAXHIHYSENI
 12. LORENC HASTOPALLI
 13. LUÇIANO BOÇI
 14. MIMOZA HASEIKU
 15. QANI XHAFA
 16. SHEFQET DELIALLISI
 17. SONILA DAIU
 18. TAULANT ZENELI
 19. ZAMIR MUZHAQI
 20. ZHENI GJERGJI

GrupDegët Cërrik dhe Peqin

 1. AGUSH CERRIKU CËRRIK
 2. ARBJOLA HALIMI CËRRIK
 3. DASHNOR SULA PEQIN
 4. IBRAHIM SAKO CËRRIK
 5. NADIRE ASLLANI CËRRIK
 6. SOKOL ELEZI PEQIN

Dega Gramsh

 1. ARMIR XHANGOLI
 2. ARMANDO KLLOGJERI
 3. IRENA PROGNI
 4. LOREN GLLAVINA
 5. LULJETA TOÇILA

Dega Librazhd

 1. ANXHELINA MANA
 2. ARBEN KOXHA
 3. ERLIND GURRA
 4. ILIRJAN META
 5. NDRIÇIM LILA

Degën Belsh

 1. BLERIM KUQJA
 2. DRITAN CANI
 3. FITIMTAR ZEKTHI
 4. LUMTURI FERHATI
 5. MEHDI SHEHU

Dega Përrenjas

 1. ARDIAN ZENELI
 2. BAJAZIT KARRIQI
 3. FERIT KUSHTA
 4. NARTI MUÇMARA

Deri tani votimet kanë përfunduar në degët e PD në 6 qarqe, Kukës, Dibër, Gjirokastër, Berat, Shkodër dhe Lezhë, ndërsa sot ka nisur votimi në Qarkun e Durrësit.