Votimi nga anëtarësia, PD publikon listën e Qarkut Vlorë

selia pd 1100x620

Vlora, një qark me 12 mandate deputetësh, do të votojë të dielën për 39 kandidatë potencialë për deputetë. Demokratët kanë të drejtë të votojnë në bllok për të gjithë ose të kontestojnë një kandidaturë.

Më poshtë, emrat sipas degëve të Qarkut Vlorë në procesin që është vlerësuar si një ndër risitë më pozitive në jetën politike të vendit.

Dega Vlorë:

1. ALTA HALUCI

2. ATIRD HOXHA

3. BUJAR LESKAJ

4. EDMOND FETAHU

5. ENEIDA VERA

6. EREMAL ARAPI

7. FATION VEIZAJ

8. HYSNI SHARRA

9. ILVA LAMAJ

10. JULIANA XHINDOLI

11. KRESHNIK ALIMERKO

12. LILJANA ELMAZI

13. LORENC DANAJ

14. MARTIN GEGA

15. NADA DAULLJA

16. NADIRE MEÇORAPAJ

17. PIRO AHMETAJ

18. SAEMIRA SHASKA

19. VULLNET KARALLIU

Deget Delvinë dhe Himarë:

1. AFERDITA DHIMOJANI (HIMARË)

2. ARJAN DHIMERTIKA (HIMARË)

3. ERVIS ILJAZI (DELVINË)

4. JULIAN ZOTO (DELVINË)

5. NDRICIM MEHMETI (DELVINË)

6. SAVO PRIFTI (HMARË)

7. VLADIMIR KUMI (HIMARË)

Dega Sarandë:

1. ILIR NIKOLLI

2. IRINI NACI

3. JOLIO DINE

4. KLAUDIJA BAJRAMI

5. KRESHNIK BOZHO

6. SHPETIM AHMETI

7. SKERDILAJD SULOZEQI

8. ZANA PIRO

Dega Selenicë:

1. AJEN GRABOVA

2. GEZIM ADEMI

3. LEONARD RAKIPAJ

4. PERPARIM SHAMETAJ

5. REZARTA BEQIRI

Votimi i kandidatëve nga anëtarësia ka përfunduar në degët e PD në 7 qarqe: Kukës, Dibër, Gjirokastër, Berat, Shkodër dhe Lezhë, Elbasan, ndërsa sot po votohet në Qarkun e Durrësit. Procesi është konsideruar si një risi për politikën, një proces rrit demokracinë e brendshme në PD dhe tregues për mënyrën  sesi do të qeverisë nesër forca më e madhe e opozitës.