Zjarr në Tragjas të Vlorës, e vështirë ndërhyrja e zjarrfikësve

Një zjarr domethënës është përhapur në orët e mbrëmjes në territorin e  fshatit Tragjas, në Vlorë.

Sipas dëshmive, janë djegur deri më tani sipërfaqe ende të papërcaktuara me ullinj dhe kullota.

Zjarri ka rënë në kodër, duke e bërë të vështirë ndërhyrjen për mjetet zjarrfikëse që ndodhen në vendngjarje, për shkak të terrenit.