Dhjetë lagjet më të këndshme të botës

Në një vit kur kemi kaluar më shumë kohë se asnjëherë në lagjet tona, pasi bllokimi dhe masat e sigurisë kanë goditur rëndë qendrat tona të qytetit, në shumë vende komunitetet lokale janë forcuar edhe më shumë.

Revista “Time Out”, bashkoi një listë vjetore të 40 lagjeve më të këndshme të botës.

Duke u bazuar te slogani “është cool të jesh i mirë”, fokusi i revistës këtë vit është në vendet ku fqinjësia luan rol pozitiv dhe komunitetet e bizneset janë bashkuar gjatë vështirësive.