Mjeku e konfirmon: Trump nuk ka pasur simptoma për 24 orë, 4 ditë pa ethe

trump ok 1100x620

Presidenti Donald Trump nuk ka pasur simptoma të koronavirusit për më shumë se 24 orë dhe nuk ka pasur ethe për katër ditë.

Doktori i tij, Sean Conley, tha se Donald Trump, këtë mëngjes, ndihej mirë, teksa ka përditësuar gjendjen fizike të presidentit.

“Shenjat e tij jetike janë të gjitha të qëndrueshme dhe normale. Ai ka qenë pa ethe për 4 ditë, pa simptoma për 24 orë. Trump nuk ka pasur nevojë dhe nuk ka marrë oksigjen që kur u shtrua fillimisht në spital”, shton mjeku, duke specifikuar se testet zbuluan nivele të dallueshme të antitrupave.