Zgjedhjet në PD, skualifikohen Klevis Balliu dhe ish-kryebashkiaku i Pogradecit

balliu kapri 1100x620

Surprizë në zgjedhjet e Partisë Demokratike në Qarkun e Korçës.

Në Pogradec janë kualifikuar 8 kandidatë, por mes tyre nuk janë Eduart Kapri dhe Klevis Balliu. Kapri ka marrë 200 vota kundër nga anëtarësia, ndërsa Balliu 306.

Që një kandidat të skualifikohet, duhet të marrë 145 vota kundër.