Denoncimi i PD, Boçi: Drejtorët e shkollave po mbledhin të dhënat personale të prindërve

WhatsApp Image 2020 10 08 at 14.25.30 1100x620

Partia Demokratike vijon të shtojë akuzat ndaj mazhorancës se po bën çdo gjë që është e mundur për të deformuar vullnetin e qytetarëve në zgjedhjet parlamentare të 25 qeshorit.

Sipas ish-deputetit, Luçiano Boçi, tashmë, çdo hallkë shtetërore është përfshirë në një operacion të paligjshëm që angazhon administratën publike në fushatën e PS, duke shtuar këtu dhe shkollat, ku drejtorët e tyre po mbledhin të dhënat personale të prindërve.

“Drejtorët e shkollave janë urdhëruar të marrin të dhënat personale nga prindërit e nxënësve. Prindërve u është kërkuar në grupet e Whatsapp -it që të dërgojnë foto të kartave të identitetit, me justifikimin e teksteve mësimore. Ky është një keqpërdorim skandaloz që u bëhet shkollave, është një politizim i dëmshëm i qendrave të dijes, të cilat po kthehen në organizata partie”, denoncon ish-deputeti.

Luçiano Boçi sjell dhe rastin e një shkolle në qytetin e Elbasanit, ku sipas tij drejtori u ka kërkuar mësuesve të mbledhin kartat e identitetit të prindërve.