“Albanët 20”, Komandot sfidojnë motin dhe terrenin në stërvitjen 72-orëshe

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, ka publikuar foto nga stërvitja 72-orëshe “Albanët 20”, të batalionit Komando në poligonin e Bizës.

“Trupat e batalionit sfiduan motin dhe terrenin për të perfeksionuar veprimet kompani-batalion gjatë operacioneve në kushte ekstreme. Krenari për FA”, shkruan ministrja.