E mërzitshme dhe pa dëshirë. Kombëtarja zhgënjen në Kazakistan/ NOTAT

Kombëtarja vijon të na zhgënjejë në përfaqësimin e saj në Nation League. Përballë një kundërshtari modest si Kazakistani, kuqezinjtë nuk u ngritën asnjëherë në nivel, duke mos treguar aspak dëshirë për të shkuar përtej një pike.

Mungesat e shumta, por edhe afrimi i shumë debutuesve nuk i kanë dhënë konfidencë trajnerit për të imponuar idetë e tij.