Elegancë në mes të llumit

Një fotograf britanik ka treguar se si në mes të rrugëve të baltosura dhe plot plehra të Kongos, ka disa persona që ecin me kostume elegante shumëngjyrëshe, duke krijuar një kontrast të madh me mjedisin që i rrethon.

Bëhet fjalë për persona që kanë punë të zakonshme si taksistë, rrobaqepës apo kopshtarë, por me të mbaruar orarin zyrtar të punës, transformohen në zonja dhe zotërinj të vërtetë.