Aktorja e “Two and a Half Men” ndërron jetë në moshën 77-vjeçare

Conchata Ferrell, aktorja e cila u bë e famshme me rolet e saj në filmat “Edward Scissorhands” dhe “Erin Brockovich” si dhe në serialin “Two and a Half Men”, ka ndërruar jetë në moshën 77-vjeçare.

Aktorja veterane ka pasur një karrierë që ka zgjatur plot 5 dekada.

Ferrell ka interpretuar në filma si “Heartland”, “Network”, “Mystic Pizza”, “True Romance”, “Mr. Deeds” dhe “Krampus”.