Akuzohej për ekzekutimin e ish-policit, pushohet çështja për Gjergj Cukalin

cukali 1100x620

Gjykata e Tiranës ka pushuar çështjen penale për Gjergj Cukalin.

Cukali akuzohej për ekzekutimin e ish-policit Arben Bilali.

Avokatët Alban Bengasi dhe Elton Hyseni bindën gjykatën që të rrëzonte provën e AND-së duke provuar se ishte marrë nga Policia Gjyqësore në kundërshtim me ligjin.