Grintë e dëshirë, por pak ide / Notat për kuqezinjtë

Kombëtarja nuk arrin të shënojë për të tretën ndeshje me radhë, edhe pse kundërshtari është krahasimisht shumë më modest se kuqezinjtë. 90 minuta me grintë dhe dëshirë, por me pak ide dhe pa fuqinë për t’i ndryshuar rrjedhën lojës.

Emrat e rinj që trajneri aktivizoi dhanë sinjale të mira, ndërkohë që në fund llogaritë bëhen me pikët.