Dita e parë me maska në rrugë

Nga sot ka hyrë në fuqi vendimi për mbajtjen e maskës edhe në vende të hapura. Numri i qytetarëve që kanë zbatuar nismën ligjore ka qenë i madh, por të rinjtë mbeten kategoria më neglizhente. Në ditën e parë të zbatimit të vendimit, policia, më shumë se gjoba, ka dhënë rekomandime për vendosjen e maskës. 3 mijë lekë është gjoba për çdo person që kapet pa maskë në rrugë dhe 5 mijë lekë për shkelje të përsëritur.