Gjykata e Korçës shfuqizon masën disiplinore ndaj Zani Çaushit

zani caushi 1 1100x620

Është zhvilluar seanca për masën disiplinore të Zani Çaushit.

Gjyqi u zhvillua në datën, 13.10.2020, ndërkohë që është pranuar kërkesa dhe është shfuqizuar masa disiplinore dhënë ndaj të dënuarit Zani Caushi, me vendimin e këshillit disiplinor të institucionit të ekzekutimit të vendimeve penale, Korcë.

Masa disiplinore është marrë në datën, 03.04.2020, ndërsa nuk bëhet e ditur arsyeja e marrjes së saj.

Nga ana tjetër, Zani Caushi është në pritje edhe të një seance tjetër për llogaritjen e ditëve të paraburgimit.