Shëtitje me tigrin nëpër lagje

Përditësuar më: 16/10/2020, ora 13:57

Shëtitje me tigrin nëpër lagje

Përditësuar më: 16/10/2020, ora 13:57

Një vajzë e vogël në Meksikë është regjistruar ndërsa po shëtiste nëpër lagje me një tigër.

Videoja është xhiruar në Sinaloa dhe në të dëgjohet vajza duke u mburrur se në shtëpi ka edhe një tigër tjetër më të vogël.