Marina britanike përgatitet për komandot “Iron Man”

Gara për armatim është një ndër më të ethshme mes vendeve më të zhvilluara të botës dhe kjo shihet herë pas herë me prezantimin e armëve moderne që në një farë mënyre mund të konsiderohen dhe si një kërcënim në distancë.

Marina Britanike ka nxjerrë së fundmi pamjet e një “kostumi” të stilit Iron Man që forcat elitë dhe komando përdorën gjatë një testimi për të hyrë në anijet armike.

Në pamje shihet komandoja i pajisur me këtë armaturë që fluturon nga njëra varkë në tjetrën dhe më pas kthehet pas në destinacion.

Pajisja e mrekullueshme e quajtur “Kostumi Reaktiv” është krijuar nga gjiganti teknologjik britanik “Gravity Industries”.