Nuk lejohen të takojnë shoqen e sëmurë për shkak të masave antiCovid, gjejnë zgjidhjen unike

Untitled collage 2020 10 17T190458.882 1100x620

12 gra, të cilat për shkak të masave antiCovid nuk lejoheshin prej muajsh të takonin një mikeshën e tyre të sëmurë me tumor, gjatën një mënyrë krejt të veçantë për ta lumturuar atë.

Ato pajtuan një vinç dhe në mbrëmje shkuan në dritaren e dhomës së spitalit ‘Alexander Fleming Day” në Buenos Aires për të takuar mikeshën e tyre Gabriela dhe për ta mbështetur atë në këtë betejë të vështirë.

“E dinimi që do të shihnim Gabriela. Jemi këtu pranë teje. Nuk mund ta besojmë”, ulërisnin mikeshat e 52-vjeçares nga vinçi. Një akt ky që bëri xhiron e internetit në një kohë të shkurtër.