Ka rënë 45 kg, ja se si duket tani Adele

Adele tregoi rënien e saj të jashtëzakonshme në peshë në promon e parë për “Saturday Night Live”, ku këngëtarja e famshme britanike do të jetë moderatore.

32-vjeçarja shihet në klip së bashku me aktoren Kate McKinnon dhe këngëtaren H.E.R.

Adele ka hequr rreth 45 kg, duke ndryshuar krejtësisht pamjen e saj të jashtme.

Mendohet se në këtë spektakël Adele do të këndojë dhe kjo do të ishte performanca e saj e parë pas 3 vitesh.