Mali zbritet dhe me kokë poshtë

Përditësuar më: 23/10/2020, ora 10:04

Mali zbritet dhe me kokë poshtë

Përditësuar më: 23/10/2020, ora 10:04

Nga Rusia vijnë pamjet e pabesueshme të një të moshuari që zbret një shkëmb me kokë poshtë dhe pa asnjë litar sigurie që ta mbrojë nga rënia

Alpinisti i moshuar Diduh Andrey Andronovich shfaqet në video duke bërë një nga veprimet më të paimagjinueshme ndërsa zbret shkëmbin e lartë, ashtu siç nuk është parë ndonjëherë pas asnjë lloj problemi.

Videoja është regjistruar në parkun natyror të “Stolby” në Krasnodar dhe për një kohë të shkurtër ka bërë xhiron e botës.