Njeriu që fitoi dy herë lotarinë brenda vitit

otari 600x338

Shanset për të fituar, të paktën një herë në jetë, lotarinë janë të pakta, por ky njeri e ka sfiduar fatin dy herë brenda vitit.

Michael Christianen nga Norfolk, Nebraska, fitoi lotarinë për të dytën herë brenda një viti.

Ai fitoi 50 mijë dollarë në muajin mars dhe 100,000 dollarë në fillim të këtij muaji.

“Nuk mund ta besoja. Unë nuk mendoja se ishte e vërtetë,” tha Christianen në një njoftim për shtyp.

Ai i bleu të dyja biletat fituese në Norfolk, ndërsa kur u pyet se çfarë planifikon të bëjë me paratë, Christianen kishte disa ide.

Ai tha se dëshiron të ndërtojë një garazh të ri dhe të heqë ca para mënjanë për pensionin e tij. Christianen, gjithashtu, pohoi se vajza e tij është ndarë nga jeta së fundmi dhe ai do të provojë të blejë shtëpinë në të cilën ajo jetonte.