Pushimet e 40-vjetorit të Kim Kardashian

Kim Kardashian ka postuar në Instagram fotot nga pushimet e saj të 40-vjetorit, të cilat i ka kaluar në një ishull privat në Karaibe.

Aty, ajo ka ftuar familjen dhe miqtë e saj për një festë të madhe. Duke qenë se në Instagram nuk e vendosi vendndodhjen e saj në foto, nuk dihet me saktësi se te cili ishull ndodhet 40-vjeçarja.

Kim mbushi 40 vjeç, më 22 tetor.