Të paktën nuk do të vdesë nga koronavirusi, vrasësit të fëmijës i jepet dënimi me vdekje me mbrojtje maksimale

Një burrë në Kinë është dënuar me vdekje pasi torturoi dhe vrau djalin 2-vjeçar të partneres së tij, në vitin 2019.

Lin Jiancai u pa në sallën e gjyqit me një uniformë të plotë mbrojtëse, maskë dhe syze, si masa për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Edhe pse e sigurt është që vrasësi i pamëshirshëm do të vdesë, të paktën nuk do të vdesë nga Covid-19.