Ndërtimi i një prej anijeve më të mëdha në botë në “time-laps”

Kompania e anijeve krocera P&O ka bërë publike një video mahnitëse me opsionin e përshpejtuar të ndërtimit të një prej anijes më të madhe të saj që është ndërtuar ndonjëherë.

Kureshtarët mund të shohin procesin 2-vjeçar të ndërtimit të anijes 950 milionë dollarësh brenda pak sekondash.

Videoja është realizuar në portin ku ndërtohen anijet në Papenburg të Gjermanisë dhe tregon të gjithë procesin që nga nisja e ndërtimit të anijes turistike deri në daljen e saj në det të hapur.