Të maskuar, por pa maska, të rinjtë festojnë Halloween në Tiranë

Qindra të rinj kanë mbushur lokalet e kryeqytetit mbrëmjen e të shtunës për të festuar Halloween-in. Pavarësisht pranisë së shtuar të efektivëve të policisë për të siguruar respektimin e rregullave të distancimit social dhe mbajtjes së maskës edhe në ambientet e hapura, festa nuk është ndërprerë në baret e Tiranës.

(Të gjitha fotot nga LSA)