Trump: Fituesi duhet të shpallet që sot

trump 600x338

“Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë të drejtën për të pasur një fitues të zgjedhjeve në ditën e zgjedhjeve. E gjithë bota është në pritje të rezultatit”.

Donald Trump ka kritikuar sërish rregullat e votës me postë, që e shtrijnë përtej 3 nëntorit mundësinë e numërimit të votave.

“Po ecim mirë në Arizona, në Teksas, në Virxhinia… Do të kalojmë një mbrëmje të bukur dhe do të kemi edhe 4 vite të tjera”, tha Trump në selinë e komitetit drejtues të Partisë Republikane në Virxhinia.

Sipas Trump, suksesi i tij do t’i sjellë vendit bashkim.