Votuesit shoqërohen me mariaçi në Los Anxhelos

Votuesit në Los Anxhelos janë shoqëruar nën tingujt e muzikës nga një bandë Mariaçi në një qendër votimi në stadiumin Doxher. Konkretisht surpriza ishte për një 73-vjeçare. Salvadora Martir, e cila votoi për herë të parë duke zgjedhur mes Donald Trump dhe Joe Biden.