Maradona ia del sfidës më të vështirë, i nënshtrohet një operacioni në tru

maradonaaa 1100x620

Legjenda e Argjentinës, Diego Maradona, iu nënshtrua me sukses një operacioni në tru pasi u shtrua me urgjencë në spital, një ditë më parë.

Fituesi i Kupës së Botës në vitin 1986 tashmë në moshë 60-vjeçare u operua në klinikën e Ipensa në Buenos Aires.

Mjeku Leopoldo Luque deklaroi se gjithçka shkoi mirë dhe se Maradona po mbahet në kontroll. Operacioni zgjati 80 minuta.