“Po përpiqen të vjedhin zgjedhjet”, Twitter i fsheh postimin Donald Trump

Trump 1 2 1100x620

“Jemi shumë përpara, por po përpiqen të vjedhin zgjedhjet. Nuk do t’i lejojmë ta bëjnë këtë. Votat nuk mund të hidhen pasi janë mbyllur qendrat e votimit”.

Ky ishte postimi në Twitter i Donald Trump, menjëherë pas deklaratës së Joe Biden se ai është në drejtimin e duhur, por duhet të pritet akoma për rezultatin final.

Por postimi i Trump në Twitter u fsheh vetëm pak minuta pas publikimit, ndërsa rrjeti social e komentoi veprimin se postimi mund të ketë informacione të pa vërteta. “Një pjesë ose i gjithë teksti i ndarë është i kundërshtueshëm dhe mund të japë informacion të gabuar rreth zgjedhjeve”.

Ndërkohë, në Facebook, komenti i Donald Trump nuk u fsheh.