Takim me “Urdhrin e Farmacistëve”, Basha: Duhet rimbursim për ilaçet ndaj Covid-19

Lulzim Basha, kreu i Partisë Demokratike, ka dëgjuar nga afër shqetësimet e farmacistëve në kohën e Covid-19.

Përfaqësuesit e Urdhrit kërkuan që qeveria të bëjë më shumë për rimbursimin e ilaçeve që përdoren për Covid dhe vëmendje më të shtuar për farmacistët.

Nga ana e tij, Basha deklaroi se këto propozime janë bërë pjesë e programit të tij që në muajin shtator.