Breshka e rrallë gjendet në brigjet e Vlorës

breshka 1100x620

Një breshkë e rrallë e llojit “kareta kareta” ka rënë në rrjetën e peshkatarëve në brigjet e qytetit bregdetar të Vlorës.

Specia e veçantë u kap pranë grykëderdhjes së Vjosës dhe peshonte 70 kg.

Peshkatarët kanë bërë të mundur lirimin e saj.