Iu kërkua të mbante maskën, burri nxjerr armën dhe bërtet se “Bill Gates kërkon të na fusë mikroçipin”

pistol 1100x620

Një burrë humbi krejtësisht kontrollin kur në një dyqan në Uells iu kërkua nga shitësi që të mbante maskën.

Ai nxori armën dhe ia drejtoi punonjësit që po i kërkonte zbatimin e rregullit.

Më pas, sipas dëshmitarëve, ai nisi të bërtasë duke thënë se “Bill Gates kërkon të na fusë çipin” dhe se “po mundohen të na kontrollojnë”.

Policia e arrestoi 51-vjeçarin dhe e shoqëroi në komisariat.