Momenti kur qeni prish videon romantike të çiftit

Përditësuar më: 7/11/2020, ora 11:00

Momenti kur qeni prish videon romantike të çiftit

Përditësuar më: 7/11/2020, ora 11:00

Video romantike e një çifti me në sfond perëndimin e diellit u kthye në video komike, kur një qen shkoi te aparati celular i vendosur në tokë dhe urinoi mbi të.

Çifti amerikan kishte vendosur të bënte një video të bukur në bregdet dhe pasi gjeti këndin perfekt, nguli në rërë telefonin dhe e vuri në regjistrim.

Por, në këtë moment, një qen vjen në skenë dhe shkon te celulari. Pasi e nuhat, i urinon sipër, duke prishur kështu videon romantike.