Nga Uashingtoni në Los Angeles, demokratët festojnë presidentin e ri

Sapo projeksionet e para nga CNN dhe më pas nga mediat e tjera amerikane filluan të shpallnin Joe Biden si presidentin e 46-të të Shteteve të Bashkuara, mijëra persona dolën në rrugë dhe sheshe për të celebruar fitoren e demokratëve.

Nga kryeqyteti Uashington, në Nju Jork, nga Boston në Detroit, një galeri me fotot më domethënëse, ku turmat festojnë si nuk ndodhte prej kohës, edhe pse të gjithë me maskat që i kujtojnë atyre por edhe administratës së re që beteja kundër pandemisë nuk është fituar dhe do të jetë sfidë madhore për presidentin e ri.