Shtyhet seanca ndaj Arbër Çekajt

WhatsApp Image 2019 10 29 at 11.54.16 AM 1100x620

Gjykata e Posaçme e Apelit shtyn seancën e parë ndaj Arbër Çekajt, Donaldo Lushajt dhe Armando Pezakut.

Shkak i shtyrjes ishte mungesa e avokatëve të Çekajt dhe Lushajt.

Gjykata gjobiti me nga 50 000 lekë avokatët Maks Haxhia, Faslli Çeka dhe Dritan Jahaj për mungesë te pajustifikuar, si edhe do të njoftojë Dhomën Kombëtare të Avokatisë.