Pas zgjedhjeve, Trump ndryshon dhe ngjyrën e flokëve

Pamje e re apo thjesht bojë flokësh? Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, tërhoqi vëmendjen në një konferencë për shtyp, ku foli për përgjigjen e administratës së tij ndaj koronavirusit.

Megjithatë ajo që ra në sy ishte fakti se flokët e Trumpit nga ngjyra e verdhë e përdorur gjatë katër viteve të fundit ishte transformuar drejt një grije elegante, pothuajse platin.

Imazhet e “Trumpit gri” u bënë virale në internet ndërsa stafi që kujdeset për imazhin e tij nuk komentoi ndryshimin