Jennifer Lopez reklamon linjën e saj të tualetit duke ekspozuar dekoltenë

Jennifer Lopez ka nxjerrë në treg linjën e saj të tualetit “JLo Beauty” dhe për ta reklamuar, 51-vjeçarja tregoi format e saj trupore në një video të “nxehtë”.

Në promo, JLo dëgjohet të thotë se “bukuria nuk ka datë skadence”.

Duke parë videon, duket një frazë shumë e vërtetë…