Koronavirusi mbyll Gjykatën dhe Prokurorinë e Sarandës

1111 11 600x338

Mbyllet Gjykata e Shkallës së Parë dhe Prokuroria e Sarandës.

Mësohet se zyrtarisht janë 7 persona të konfirmuar me Covid-19. Prej tyre gjashtë në gjykatë dhe një në prokurori.

Institucionet do të rifillojnë punën pas 14 ditësh karantinim të stafit.