Probleme me pasurinë, shkarkohet kreu i prokurorisë së Apelit në Shkodër

SPAK DOSJET KPK frame 380 1100x620

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur të shkarkojë nga detyra kreun e prokurorisë së Apelit në Shkodër, Brahim Dragjoshi.

Sipas KPK, Dragjoshi iu nënshtrua procesit të vetingut dhe u konstatuan probleme në kriterin e pasurisë.

Në përditësim…