Izolohet Qendra e Personave me Aftësi të Kufizuara në Vlorë

vlore spital 1100x620

Qendra e Zhvillimit të Personave me Aftësi të Kufizuara, QZHPAAK në Vlorë është izoluar, pasi  4 punonjëse dhe 3 fëmijë rezultuan të prekur nga koronavirusi, por 3 fëmijët janë asimptomatikë.

Është vendosur që 6 kujdestare do të bëjnë karantinë bashkë me fëmijët, ndërsa asnjë pjesëtar tjetër i stafit nuk do të hyjë.