KPA konfirmon në detyrë prokurorin Elvin Gokaj

Untitled collage 27 1100x620

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka vendosur të konfirmojë në detyrë prokurorin e Apelit të Shkodrës, Elvin Gokaj.

Në korrik të vitit 2019, prokurori Gokaj u pezullua nga detyra dhe u dërgua te Magjistratura për program trajnues.

Gjokaj nuk ka pasur probleme me kriteret e pasurisë dhe pastërtinë e figurës, por me profesionalizimin dhe për këtë arsye KPK e dërgoi edhe njëherë në shkollën e Magjistraturës.