Shuma marramendëse dhe shtëpi pushimi, çfarë përfiton Melania nëse divorcohet nga Donald Trump?

Donald Trump po shkarkon të gjithë ata që i dalin kundër, por a do të jetë në gjendje të mbajë pranë gruan e tij, Melania Trump?

Këtë pyetje shtron revista “The Sun”, në artikullin e saj, ku i bën edhe një analizë fakteve që tregojnë se me largimin nga Shtëpia e Bardhë, Melania do të ndahet nga presidenti amerikan.

E nëse ndodh diçka e tillë ish-modelja me origjinë sllovene, në bazë të kontratës së saj paramartesore do të marrë me vete një shumë të majme prej 50 milionë dollarësh amerikanë.

Asaj do i jepet edhe kujdesi për djalin e tyre 14-vjeçar, Barron që ka pjesën e vet të shumës monetare, si dhe një rezidencë e përhershme dhe një shtëpi pushimi.