Ndërtesat e qytetit të së ardhmes

Në vitin 2019, Dubai mirëpriti 16,7 milionë turistë të huaj, duke i tërhequr ata me atraksione si “Burj Khalifa”, ndërtesa më e lartë e botës, si dhe me hotelin luksoz “Burj Al-Arab”.

Megjithatë, së shpejti, në Dubai do të ketë edhe më shumë ndërtesa të reja të mahnitshme, që do ta bëjnë atë qytetin e së ardhmes.