Avokatit të Trump i “del boja”, mbulohet me djersë “të zeza”

U cilësuan si djersët e humbjes, ato të ish-kryebashkiakut të Nju-Jorkut dhe avokatit personal të Donald Trump, Rudy Giuliani.

Teksa i përgjigjej pyetjeve të gazetarëve mbi rezultatet e zgjedhjeve gjatë një konference për shtyp, Giuliani u mbulua nga djersë të zeza, ndërsa boja e flokëve nisi t’i kullonte nëpër fytyrë.

Imazhet dhe pamjet e incidentit bënë menjëherë xhiron e rrjeteve sociale.