Tjetër largim, KPK shkarkon nga detyra gjyqtarin e Shkodrës

Untitled collage 40 1100x620

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi të shkarkojë nga detyra gjyqtarin e Shkodrës, Albano Çepele.

Komisioni evidentoi mungesë burimesh për blerjen e një apartamenti si dhe kishte dyshime për veprime korruptive dhe probleme me profesionalizmin.

Problem ishte edhe gjendja shëndetësore, pasi gjyqtari Çepele vuan nga një sëmundje që i vështirëson aktivitetin fizik.