Mimi Kodheli merr postin e lartë në NATO

mimi kodheli 1100x620

Asambleja Parlamentare e NATO-s zgjodhi Mimi Kodhelin në postin e zëvendëspresidentes së Asamblesë Parlamentare të Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut.

Aktualisht, ish-ministrja e Mbrojtjes, është kryetare e Komisionit Parlamentar për Politikën e Jashtme dhe kryetare e Delegacionit parlamentar shqiptar në Asamblenë e NATO-s.