Samsung, miku ideal i përkujdesit shtëpiak

WG promotion AL 1100x620

Artikull i sponsorizuar

Formacioni i lavanderisë dhe linja e re e frigoriferëve ndërtuar për stilin e jetës së personalizuar dhe eko-miqësor.

Çfarë e bën një shtëpi ideale? Pajisje shtëpiake që mund të forcojnë vlerat e jetesës duke maksimizuar performancën, me dëshirat dhe nevojat e konsumatorëve në mendje. Menjëherë na vjen në mendje Samsung, lideri korean i elektronikës konsumatore, i cili prej më shumë se 5 dekadash, kujdeset të rinovojë në detaje përvojat e konsumatorit në një sërë kategorish si, teknologji informacioni, audio dhe video, dhe sidomos elektroshtëpiaket. Në këtë artikull, duam t’ju sjellim në vëmendje një formacion të plotë inteligjent të lavanderisë dhe një linjë novatore frigoriferësh bottom-mount freezer (BMF) që kursejnë kohë, energji dhe mund. Por mbi të gjitha, i bëjnë proceset e kujdesit shtëpiak të lehta, efeciente dhe të këndshme.

Kurse energji, kohë dhe mund me një proces larjeje të personalizuar

Lavatriçja e re WW9800T bashkon teknologjitë më të fuqishme të Samsung që shkurtojnë kohën e larjes dhe konsumin e energjisë teksa u sigurojnë përdoruesve një përvojë të personalizuar të lavanderisë.

Teknologjia revolucionare QuickDriveTM e Samsung lejon WW9800T të shkurtojë kohën e larjes deri në 50%, dhe përdorimin e energjisë me 20%*. Kazani që lëviz në mënyrë të pavarur dhe pllaka prapa në WW9800T lejon veprime më dinamike, duke pastruar rrobat në mënyrë më të plotë në më pak kohë. Kompresori Digital Inverter i Samsung shton efikasitetin e energjisë duke përdorur magnet të fortë për performancë më të qetë dhe më të fuqishme, teksa përdor më pak energji në krahasim me një motor universal.

Lavatriçet e reja vijnë gjithashtu me teknologjinë EcoBubble™ të Samsung që maksimizon efektin e detergjentit duke e shndërruar atë në flluska të buta – që lejon depërtimin më të shpejtë në pëlhura, edhe në ujë të ftohtë. Larja e ftohtë kursen energjinë e ngrohjes, duke mbrojtur gjithashtu pëlhurat dhe ngjyrat e rrobave.

Shtesa më e re në performancën e besueshme të Samsung është inteligjenca artificiale, e cila mëson modelet e sjelljes së përdoruesve për të rekomanduar cikle dhe për të ofruar një përvojë të vërtetë të personalizuar lavanderie. Me AI Control, modeli i ri nga Samsung njihet me preferencat e përdoruesit dhe kombinon ato njohuri me të dhëna për të sjellë sugjerimin e parë automatik të industrisë për ciklet e larjes në ekranin e saj. I pajisur me një ndërfaqe të thjeshtë të përdoruesit, AI Control eliminon nevojën që përdoruesit kanë për të lëvizur mes cikle për të gjetur të duhurin, ose për të futur cilësimet e tyre të individualizuara çdo herë. Karakteristika AI Wash përdor sensorë për të zbuluar peshën e ngarkesës së lavatriçes, për të përcaktuar sasinë optimale të ujit dhe larësit për shpërndarje.

Lehtësia e përdoruesit shtrihet në procesin e tharjes me Auto Cycle Link, i cili bashkon lavatriçe dhe tharëse të pajtueshëm drejtpërdrejt për të vendosur automatikisht ciklin më të mirë të tharjes për secilën ngarkesë.

Të gjitha pajisjet në formacionin e ri të lavanderisë nga Samsung janë në përputhje me SmartThings, duke u ofruar përdoruesve kontroll mbi rregullimet e rrobave nga smartphone i tyre dhe veçori si Laundry Planner dhe Recipe Laundry për të rregulluar rutinat e lavanderisë.

Maksimizimi i hapësirës së ruajtjes me freskinë që zgjat

Falë Teknologjisë SpaceMax™ Samsung, frigoriferët e rinj BMF maksimizojnë hapësirën pa pasur nevojë për dimensione më të gjera të jashtme që mund të përplasen me kabinetet moderne të kuzhinës. SpaceMax™ lejon që muret e brendshme të frigoriferit të jenë shumë më të holla për shkak të izolimit me efikasitet të lartë që siguron një kapacitet më të madh të brendshëm prej 385L – 18 litra më të mëdha se modeli i mëparshëm. Frigoriferët e rinj për këtë arsye përputhen me modelin standard të thellësisë së kabinetit 600 mm teksa ofrojnë më shumë hapësirë. Kjo veçori është veçanërisht e nevojshme tani, pasi rutinat e pazarit po ndryshojnë; njerëzit janë duke zvogëluar udhëtimet në dyqan për të blerë sasi të mëdha produktesh, po bëjnë blerje në internet më shumë dhe po kërkojnë zgjidhje të gatshme të gatimit për të minimizuar kohën e përgatitjes e ushqimit. Të gjitha këto tendenca çojnë në nevojën për një efikasitet më të madh kur bëhet fjalë për hapësirën e ruajtjes në frigorifer.

Kjo linjë Samsung është krijuar gjithashtu për të ruajtur freskinë e produkteve ushqimore dy herë më gjatë.** Me një kuti revolucionare Optimal Fresh+ që shërben si një sirtar i rregullueshëm, përdoruesit mund të zgjedhin që ose ta ndajnë sirtarin në dy zona me temperatura të ndryshme ose ta përdorin atë si një. Ana e majtë është më e ftohtë, kështu që është e optimizuar për ruajtjen e mishit dhe peshkut, ndërsa ana e djathtë është e shkëlqyer për frutat dhe perimet.

Modelet e reja sigurojnë që të gjitha ushqimet e ruajtura ftohen siç duhet, pavarësisht se ku vendosen brenda frigoriferit. Të pajisura me karakteristikat më të njohura të teknologjisë së ftohjes nga Samsung, frigoriferët e rinj janë të pajisur me ftohje të gjithanshme dhe ftohje metalike për freski maksimale.

Linja BMF gjithashtu krenohet me një pamje bashkëkohore të integruar që prezanton një nivel të shtuar sofistikimi për çdo arredim modern të kuzhinës. Materiali i inoksit dhe fronti i sheshtë me shkëlqim janë përfaqësues të dizajnit të thjeshtë por të rafinuar të pajisjeve Samsung. Me pjesën e prapme që përbëhet nga një mbulesë e sigurt metalike për kabllot pas njësisë, frigoriferët BMF ofrojnë një pamje dhe qëndrim minimalist, si dhe kapacitete që i përshtaten çdo familjeje.

Kompresori për frigoriferin e fundit BMF rregullon automatikisht shpejtësinë e tij bazuar në kërkesën për ftohje në shtatë nivele. Kompresori i avancuar kërkon kështu më pak energji, minimizon zhurmën, dhe madje zvogëlon konsumin për një performancë të qëndrueshme dhe të gjatë nga frigoriferi.

Pajisje të kuruara për një shtëpi të shëndetshme

Pajisjet e lartpërmendura Samsung janë best-sellers jo më kot: ato thjeshtojnë jetën tuaj. Ju mund të kurseni kohë dhe hapësirë, të blini më pak dhe të ruani më shumë, duke e mbajtur ushqimin më të freskët, me markën e preferuar të frigoriferit në Sh.B.A sipas kompanisë Amerikane të hulumtimit të tregut TraQline. Gjithashtu, lavatricet me kapacitet të madh ju ndihmojnë të lani më shumë duke shpenzuar më pak kohë dhe energji, shoqëruar me një gamë të gjerë veçorish inteligjente të projektuara për t’iu përshtatur stilit tuaj të jetesës. Prandaj, nëse jeni duke kompletuar ose rinovuar shtëpinë tuaj, sigurohuni të bëni investime të zgjuara për një jetesë të shëndetshme.

Bëni mirë të dini se me blerjen e pajisjeve shtëpiake Samsung mund të prisni edhe pesë vjet garanci për rehati. Samsung besoj tek cilësia që krijon dhe për këtë ju jep 5 vjet garanci për frigoriferë, lavatriçe, pajisje inkaso kuzhine, për modele të caktuara të fshesave me korrent nga Samsung, që blihen në periudhën nga 01.09 deri në 31.12.2020, si dhe për pajisje tharëse dhe pajisje të kombinuara për larje-tharje të blera në periudhën nga 01.10.2020 deri më 31.12.2020.

Gjeni më shumë informacion këtu: https://www.samsung.com/al/offer/5yw-promo/

* Testuar në WW8000T në krahasim me Samsung WW6500K. Kursen 50% kohë dhe kursen 20% energji në ciklin e pambukut (40 ℃, gjysmë ngarkese) me performancën e larjes brenda 5%. Bazuar në të dhënat e Intertek.

** Bazuar në testimin e brendshëm. Zbatohet kur është vendosur si modaliteti MAX. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të nivelit të freskisë së ushqimit, kushteve të përdorimit dhe faktorëve të ndryshëm të tjerë.